El Qbasket torna a perdre mentre que la UE Sant Cugat B clou l'any amb triomf

El Qbasket espera deixar enrere la mala dinàmica l'any que ve

Bàsquet

Publicat el 22/des/14 per Dani Aguilà

El Qbasket Sant Cugat femení acaba l'any amb una nova derrota i en places de promoció de descens al grup 3 de Segona Catalana, mentre que al grup 1 la Unió Esportiva Sant Cugat B acomiada el 2014 amb triomf i a la zona tranquil·la de la classificació. Les blau cel van caure per la mínima (57-58) contra el CN Caldes en un duel directe, mentre que les vermell-i-negres van superar (59-71) el penúltim, el CB Roda.

Els dos equips santcugatencs de Segona Catalana marxen de vacances amb diferents sabors de boca. El Qbasket va encadenar la tercera ensopegada seguida al grup 3 i ho va fer contra un rival directe en la zona baixa de la classificació, el CN Caldes. L'ajustada derrota santcugatenca fa que l'equip tanqui el 2014 avantpenúltim, amb prou distància respecte les places de descens directe però immers a la lluita per la promoció de permanència. Les de Jaume Rovira tenen un partit pendent contra el CE Xamba, quart.

Amb diferents perspectives afronten l'any que ve la UESC B, que ha aconseguit sis triomfs en 11 partits i que és vuitè, al mig de la taula classificatòria. Les de Rafa Delgado estan a la mateixa distància de les places de promoció d'ascens que de les de descens, i estrenen el 2015 a la pista del CB Salt, quart per la cua.