El Qbasket Sant Cugat i la UESC B juguen davant els últims classificats de grup

Imatge d'arxiu del Qbasket Sant Cugat femení

Bàsquet

Publicat el 31/gen/15 per Alex Fàbrega

El Qbasket Sant Cugat i la UE Sant Cugat B femenins disputen els seus partits d'aquest cap de setmana davant els últims classificats del grup 3 i 1 de Segona Catalana respectivament. El Qbasket rep diumenge a les quatre un Valls que encara no ha estat capaç de guanyar cap dels 15 partits disputats mentre que el filial vermell-i-negre visita dissabte a les set el Llagostera, que té un balanç de cap triomf i 14 derrotes.

Situacions diferents a la lliga, però partits semblants aquest cap de setmana per al Qbasket i la UESC B. Els dos equips santcugatencs són clars favorits en els seus respectius enfrontaments perquè juguen davant dos equips que no estan a l'alçada a les seves respectives lligues. El Qbasket és el més necessitat de victòries, és 13è i juga a casa davant el Valls que es l'últim amb ple de derrotes en el grup 3 de Segona Catalana.

Per la seva banda la UESC B està a mitja taula i tot i que el seu partit és a domicili ho farà davant un Llagostera que també està al pou de la classificació i suma 14 partits perduts de 14 possibles en el grup 1. El balanç del Qbasket Sant Cugat és de cinc victòries i nou derrotes mentre que les vermell-i-negres sumen set triomfs i set partits perduts.