El Qbasket Sant Cugat ja prepara la 4a edició del Campus de Setmana Santa

Imatge del cartell del campus / Foto: Qbasket Sant Cugat

Bàsquet

Publicat el 11/feb/15 per Pedro Miserachs

El Qbasket Sant Cugat organitza la quarta edició del Campus de Setmana Santa del 30 de març a l'1 d'abril a l'escola Catalunya. El campus està adreçat a nens i nenes d'entre sis i 16 anys i s'espera la presència d'algun personatge destacat del món del bàsquet, com en l'edició anterior en què hi va assistir Nacho Solozábal.

El Campus de Setmana Santa del Qbasket Sant Cugat tindrà dues franges de participació, de nou del matí a una de la tarda, amb un preu de 60 euros i de nou del matí a sis de la tarda, amb un cost de 90 euros. Les inscripcions es poden cursar a través del web del club, Qbasketsantcugat.com.

Per satisfer la disparitat de nivells que comporten les diferents edats dels participants, el campus oferirà un nivell d'iniciació per als més petits i de tecnificació per als més grans, tal com afirma el responsable de comunicació del Qbasket, Javier Martínez.

Javier Martínez

Amb els més petits ho farem tot amb jocs i els que són més grans faran temes més tècnics.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Tal com va passar l'any passat amb la visita de Nacho Solozábal, s'espera la presència d'algun exjugador durant els dies del campus.