El Qbasket espera fer valer la força com a local per vèncer el Lluïsos B


  • Comparteix:

El Qbasket s'enfronta de nou a un dels equips potents / Font: Qbasket Sant Cugat

El Qbasket s'enfronta de nou a un dels equips potents / Font: Qbasket Sant Cugat

El Qbasket Sant Cugat s'aferra al gran domini que ostenta al pav 1, on ha assolit set triomfs consecutius, per superar el quart classificat del grup 3 de Segona Catalana, el Lluïsos de Gràcia B. Els santcugatencs rebran els barcelonins aquest diumenge a dos quarts de sis de la tarda, en un matx que ha de servir per trencar el gruix de derrotes que computen contra els quatre primers classificats.

Els d'Ernest Santana encadenen dues jornades seguides veient-se les cares amb equips punters de la categoria, el privilegiat grup de quatre primers contra els quals els blau cel encara no han guanyat. Tot derrotes en els quatre partits de la primera volta i els dos de la segona corresponents a enfrontaments contra aquests conjunts, l'última el cap de setmana passat a la pista del segon, el Badalonès B.

Aquest diumenge, però, serà el torn d'atansar-se a la intimidació del pav 1, on han caigut els set darrers equips que l'han visitat, per trencar aquesta dinàmica. El repte serà complicat. El quart, els Lluïsos de Gràcia B, arriba en un excel·lent moment de forma amb nou victòries consecutives, i amb l'objectiu d'escalar fins la segona plaça, que a hores d'ara ostenta el Badalonès amb el mateix balanç.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.