La UE Sant Cugat reprèn la persecució per la permanència davant la Salle Manresa

Lluís Curto i els seus companys provaran de tornar a guanyar a casa

Bàsquet

Publicat el 10/abr/15 per Dani Aguilà

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) masculina torna a la competició després de l'aturada per mantenir la recerca de la permanència matemàtica a Copa Catalunya. Els santcugatencs reben la Salle Manresa aquest dissabte a un quart de vuit del vespre amb l'objectiu de mantenir els tres partits de marge respecte a la promoció de descens. Tot plegat, en la primera jornada en què Mario del Campo podrà disposar de tots els seus jugadors sèniors des de la seva arribada.

Després de 10 partits al capdavant del primer equip de la UESC, Mario del Campo pot dir que no té cap baixa. El tècnic vermell-i-negre compta per primera vegada amb els 10 jugadors sèniors que a dia d'avui tenen fitxa després de recuperar Lluís Curto i Unai García. Les curtes vacances de Setmana Santa han estat d'allò més fructíferes per a una Unió Esportiva Sant Cugat que en cas de sumar el triomf en tindria ja 14, o el que és el mateix, certificaria quasi de forma definitiva la permanència al grup 2 de Copa Catalunya.

Per fer-ho haurà de superar la Salle Manresa, rival habitualment rocós com a local però que enguany ha trencat aquest tòpic per sumar sis de les nou victòries amb les quals compta com a visitant. Els manresans basen el seu rendiment en la lluita, en una plantilla sense alçada però amb jugadors de gran esforç tant ofensiu com, sobretot, defensiu. El tècnic de la UESC, Mario del Campo, avisa que si els seus jugadors es confien poden veure's en problemes.

Mario del Campo

És un equip molt lluitador, potser no dels més talentosos però sí dels més lluitadors. Si no estem molt concentrats ens pot donar problemes.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



A l'anada, una UESC entrenada llavors per Marc Guillem va assolir una suada victòria (73-78) de la pista del Bages. Els vermell-i-negres esperaran allargar la bona ratxa al pav 1, on s'ha endut els quatre últims partits.