Duel desigual entre un Sant Gervasi que es juga l'ascens i una UESC ja salvada


  • Comparteix:

La UESC disputa un partit intranscendent pels seus interessos però vital per als del rival

La UESC disputa un partit intranscendent pels seus interessos però vital per als del rival

El conjunt femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) protagonitza aquest dissabte a un quart de set de la tarda una darrera visita de la temporada desigual pel que fa a la importància del partit entre tots dos equips. Mentre que les santcugatenques ja estan salvades de forma matemàtica i no s'hi juguen res, el Sant Gervasi es jugua l'ascens en les dues jornades que resten. Amb el líder, el Sant Nicolau, ja definit, el Sant Gervasi, quart, està empatat a triomfs amb segon i tercer, Sant Andreu Natzaret i Granollers.

La UESC no s'hi juga res, el Sant Gervasi s'ho juga tot. Quan dos estats d'ànim es troben en extrems tan oposats, la tònica acostuma a suposar triomfs fàcils per aquells que encara lluiten per algun objectiu. Precisament aquesta és la situació que vol evitar Germán Simón, tècnic de les santcugatenques, en el partit d'aquest cap de setmana. Basant-se en el respecte de no desvirtuar la competició, la UESC provarà de sorprendre a domicili un sòlid rival.

El Sant Gervasi compta amb una plantilla igualada, amb una disciplina de treball totalment assumida per totes les seves jugadores, fet que el fa un dels conjunt més potents de la competició segons l'entrenador de la UESC. Malgrat tots aquests condicionants, Simón assegura ambició per part del seu conjunt amb l'objectiu d'acabar amb el millor balanç possible.

Germán Simón

És un partit complicat, és un rival que s'està jugant poder jugar a Copa. Hem de tenir molt respecte per intentar treure algun partit més.


El tècnic vermell-i-negres només comptarà amb la baixa d'Alicia Hidalgo per al partit contra el Sant Gervasi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.