Un Qbasket Sant Cugat amb la feina feta busca acabar la lliga amb triomf

Imatge d'arxiu del Qbasket / Foto: Qbasket Sant Cugat

Bàsquet

Publicat el 9/mai/15 per Alex Fàbrega

El Qbasket Sant Cugat tanca la temporada aquest diumenge a dos quarts de sis de la tarda al pav 1 de la Rambla del Celler rebent el Sant Nicolau B. Ni santcugatencs ni sabadellencs s'hi juguen res, més enllà que els visitants poden millorar una posició si vencen i el Martinenc perd. En aquest cas, els de Sabadell clourien el curs sisens, una posició per sota que la que té assegurada el Qbasket.

El Qbasket completarà la primera temporada a Segona Catalana en la cinquena posició passi el que passi en l'última jornada davant el Sant Nicolau B. Els santcugatencs s'han guanyat el dret a ser cinquens i ja no poden ni millorar ni empitjorar la seva posició. Per davant, el Lluïsos de Gràcia B és quart amb quatre victòries més mentre que per darrere el Martinenc i el Sant Nicolau B són cinquens i sisens, amb dos triomfs menys.

Precisament el filial sabadellenc, rival del Qbasket, s'hi jugua la possibilitat de superar a la taula el Martinenc, equip que fins fa dues jornades lluitava amb els santcugatencs per ser cinquè. El balanç del Qbasket ara mateix és de 18 victòries i 11 derrotes.