El Qbasket SC disputa una intranscendent jornada final de fase regular


  • Comparteix:

El Qbasket tanca fora la fase regular

El Qbasket tanca fora la fase regular

El Qbasket Sant Cugat femení visita aquest dissabte a dos quarts de sis de la tarda el Joventut Badalona femení en una intranscendent darrera jornada de la fase regular. Les santcugatenques, que acabaran avantpenúltimes al grup 3 de Segona Catalana, ja tenen la mirada posada en el play-off de permanència a la categoria, que donarà el tret de sortida d'aquí a dos caps de setmana davant el Pallejà.

En una eliminatòria de post temporada, és essencial l'estat anímic amb el qual arriben els equips. En aquest sentit, el matx d'aquest cap de setmana ha de servir a les de Jaume Rovira per treure's la llosa que duen a sobre des de principis de febrer, moment en què va començar una dolorosa ratxa que s'ha allargat fins ara i que les ha fet sumar 13 derrotes seguides.

El rival, el Joventut Badalona Femení, acabarà el curs en zona de ningú, una vuitena posició que les ha fet viure un tram final de temporada plàcid. Un dels 16 triomfs que ha aconseguit fins a dia d'avui ha estat al pav 1, on va vèncer amb comoditat el Qbasket (60-79). El matx enfrontarà, doncs, dos equips que no s'hi juguen res aquest cap de setmana però amb diferents perspectives competitives a curt termini.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.