Jaume Rovira deixa el Qbasket Sant Cugat després de tres temporades

Jaume Rovira, el ja exdirector tècnic del Qbasket / Font: Qbasket Sant Cugat

Bàsquet

Publicat el 9/jun/15 per Dani Aguilà

L'entrenador del sènior femení i director tècnic del Qbasket Sant Cugat, Jaume Rovira, trenca el seu vincle amb l'entitat blau cel després de tres temporades per diferències en la manera d'entendre el projecte de futur del club. Rovira ha dut a terme diferents responsabilitats en l'estructura esportiva de la disciplina blau cel i ha assegurat que el seu substitut està quasi bé signat.

Rovira ha estat clau en els darrers cursos a l'hora de modelar el creixement del Qbasket, estipulant una línia de treball que han seguit els tècnics, dirigida sobretot a augmentar la responsabilitat i compromís en totes les àrees de l'entitat. En aquest sentit, l'entrenador s'ha mostrat orgullós per la feina feta i pel tracte rebut pel club.

No obstant això, en la darrera reunió entre junta directiva i tècnic l'oferta no va satisfer Rovira, conscient que el club reclamava un altre perfil de director tècnic. El ja exentrenador del Qbasket ho explicava en una entrevista al programa 'Esport en Marxa' de Cugat.cat.

Jaume Rovira

Ja fa un temps vaig parlar amb la junta, em van fer una oferta que creia que no era la més adient per mi. Vaig decidir acabar un cicle i que ells tiressin endavant en els seus projectes.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Respecte el seu substitut, Rovira ha assegurat que coneix el nom d'un candidat que està pràcticament fitxat, però ha instat el Qbasket a ser qui doni aquesta informació un cop sigui oficial.