La UE Sant Cugat topa amb el potencial del CN Sabadell malgrat plantar cara

La UESC femenina ha caigut a domicili / Font: UESC

Bàsquet

Publicat el 3/oct/15 per Dani Aguila

El femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) planta cara davant un recent descendit com el CN Sabadell però acaba caient (60-51) i suma la primera ensopegada de la temporada al grup 1 de Primera Catalana de bàsquet. Les vermell-i-negres han estat dins el partit en tot moment, i fins i tot han tingut una possessió en els minuts finals per col·locar-se a dos punts, però les locals han tingut encert a l'hora de sentenciar el matx. L'equip ha notat l'absència de jugadores importants.

Els parcials han estat igualats en totes les fases del matx, amb una anotació que ha anat de més a menys. Els primers 10 minuts han acabat amb una curta distància per a les locals (20-16), domini en el marcador que no han abandonat en tot el partit. Només en alguns moments la distància ha superat els 10 punts, però la UESC ha sabut no deixar anar el matx i remar per mantenir-se a prop.

El bon equilibri entre la línia interior i l'exterior de les de Sabadell ha permès que es mantinguessin al capdavant, tot i que als minuts finals han arribat les presses i la UESC ho ha aprofitat per situar-se a només cinc punts. Malgrat això, el Natació ha fet valer el seu ofici i ha solucionat el partit amb dos contraatacs, deixant-lo vist per sentència.

El segon entrenador de les vermell-i-negres, Oriol Antràs, destaca el potencial del rival i lloa l'esforç de les seves jugadores.

Oriol Antràs

Han jugat bé, consistent, el seu joc molt racional en funció de les jugadores que tenen. S'han notat les baixes, però estem molt contents.

A les nombroses baixes que ha patit l'equip se l'hi ha afegit al descans la de Anna Alegre, amb molèsties al peu.