La UE Sant Cugat es proposa mantenir la imbatibilitat a Vic

Alberto Reyes i els seus companys busquen el quatre de quatre

Bàsquet

Publicat el 9/oct/15 per Dani Aguilà

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) masculina cerca continuar imbatut aquesta temporada al grup 2 de Copa Catalunya a la pista del Club Bàsquet Vic. Els de Germán Simón provaran de vèncer el quart partit en quatre jornades aquest dissabte a dos quarts de vuit de la tarda contra un conjunt que el cap de setmana passat va endur-se el primer triomf. Serà el tercer desplaçament consecutiu dels vermell-i-negres.

Moltes cares noves, procés d'adaptació al nou cos tècnic i, per acabar-ho de rematar, tres partits fora de casa no són condicions propícies per a un començament de temporada profitós. En canvi, la UESC està sabent treure rendiment de situacions concretes per anar sumant triomfs, tres de tres fins a dia d'avui. És una dinàmica que vol mantenir a la complicada pista del CB Vic.

L'equip vigatà té a les seves files alguns homes importants a la categoria, un conjunt que, segons el capità de la UESC, Lluís Curto, posarà les coses difícils als santcugatencs.

Lluís Curto

El camp és complicat, aquests desplaçaments són complicats. Intentarem fer el nostre joc i no trencar la ratxa d'aquest inici de temporada.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els santcugatencs tenen el dubte del base Quim Fernández, que segueix amb molèsties per una lesió al genoll.