La UE Sant Cugat és a tocar de la fase d'ascens en la visita del Sedis al pav 1

La UESC pretén seguir sumant / Font: UESC

Bàsquet

Publicat el 20/nov/15 per Dani Aguilà

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) pot acabar la jornada en zona de promoció d'ascens aquest cap de setmana. Els santcugatencs, cinquens del grup 2 de Copa Catalunya de bàsquet, reben el penúltim, el Sedis, aquest dissabte a dos quarts de vuit del vespre. Els de Germán Simón van trencar la mala dinàmica a domicili el cap de setmana passat amb triomf a la pista de La Llosa Artès i ara provaran de mantenir els bons resultats a casa, on són invictes.

Poc s'esperava Germán Simón que a la desena jornada de competició estaria lluitant per entrar a la zona d'ascens, sobretot pel fet que es va prendre el tram inicial de curs com un període de cohesió entre una plantilla amb fins a vuit cares noves. Ara bé, l'equip ha anat esgarrapant triomfs fins situar-se amb sis triomfs i tres derrotes o, el que és el mateix, el resultat que ostenta ara el conjunt que ocupa l'últim lloc de promoció d'ascens, CB Cerdanyola.

Aquesta és una jornada propícia per als interessos dels de Simón. Més enllà del compromís, a priori, assequible davant el Sedis, equip que només ha aconseguit dos triomfs en nou jornades, el Cerdanyola s'enfronta al tercer, el Mataró, una lluita entre candidats que afavorirà la classificació dels santcugatencs.