La UE Sant Cugat no es vol deixar sorprendre pel cuer, el Palamós

Imatge d'arxiu

Bàsquet

Publicat el 18/des/15 per Dani Aguilà

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) femenina té un compromís assequible abans de l'aturada d'hivern contra el cuer del grup 1 de Primera Catalana de bàsquet. Les santcugatenques reben el Palamós aquest dissabte a un quart de vuit del vespre en un compromís que ha de servir per mantenir la seva posició fora dels llocs de promoció de permanència. Tot plegat, després que la jornada anterior l'equip veiés aturada la seva bona ratxa a la pista del segon, el Boet Mataró.

Si la UESC és a dia d'avui fora de la zona perillosa de la classificació, és en bona mesura gràcies a la feina que està duent a terme a casa. L'equip de Rafa Delgado ha obtingut quatre victòries en cinc partits al pav 1 de la Rambla del Celler i cap d'elles es preveia més assequible que la d'aquest cap de setmana. En 11 partits, el Palamós només ha obtingut una victòria, això sí, a domicili davant el Grup Barna B.

Les vermell-i-negres van sortir escaldades l'últim cap de setmana en l'enfrontament davant el segon, el Mataró, que va fer miques la bona dinàmica d'una UESC que havia sumat per primera vegada dues victòries consecutives, amb el primer triomf com a visitant davant el Lluïsos de Gràcia i una victòria de prestigi a casa contra el Sant Andreu Natzaret.