El femení de la UE Sant Cugat sucumbeix al poder defensiu del CB Roser

Imatge del partit

Bàsquet

Publicat el 6/mar/16 per Pedro Miserachs

El femení de la Unió Esportiva Sant Cugat es veu superat clarament pel CB Roser (43-72) a la 21a jornada del grup 1 de Primera Catalana de bàsquet. Les santcugatenques han aguantat l'embranzida visitant els dos primers quarts, però en el tercer no han pogut superar la línia de pressió avançada de les barcelonines.

El conjunt barceloní ja ha donat mostres de potència en defensa en els primers minuts, quan ha avançat la línia de pressió per ofegar la sortida de pilota de la UESC.

Les visitants han agafat avantatge al tercer quart amb una pressió molt alta i les santcugatenques s'han vist superades. En el darrer període, el partit s'ha igualat tot i que el CB Roser també s'ha imposat en el parcial per acabar amb triomf 43 a 72.

El segon entrenador de la UESC, Oriol Antras, destaca que la clau de la derrota ha estat en la pressió visitant del tercer quart.

Oriol Antras

En el tercer quart, no hem sabut superar la pressió i ells han millorat en defensa. Ens han fet quatre contraatacs que han estat clau.

La setmana que ve, les santcugatenques tenen una visita complicada contra un rival directe per evitar el descens, el CB Olot.