La UE Sant Cugat visita el CB Olot per trencar la pitjor ratxa de la temporada

La UESC vol trencar amb una situació preocupant

Bàsquet

Publicat el 11/mar/16 per Dani Aguilà

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) femenina espera trencar amb la pitjor ratxa de la temporada aquest dissabte, a tres quarts de sis de la tarda, a la pista del Club Bàsquet Olot. Les santcugatenques han perdut els quatre últims partits al grup 1 de Primera Catalana, una situació que encara no havia patit aquest curs. Les vermell-i-negres esperen fer-se fortes a la pista de l'avantpenúltim, un Olot que només acumula sis triomfs.

El rendiment que havia dut la UESC a fregar les places de permanència directa durant el primer tram de temporada es basava en una gran eficiència com a local, on només va perdre un partit a la primera volta, que compensava les baixes prestacions que la plantilla oferia a domicili. Ara bé, aquest equilibri s'ha trencat en les últimes setmanes, en què les vermell-i-negres han acumulat dues derrotes consecutives al pav 1.

Aquestes ensopegades, sumades a dos partits perduts també lluny de Sant Cugat, han fet que la UESC s'hagi instal·lat a l'onzena plaça, la primera que promociona per la permanència, tot i que tenen la salvació directa ben a prop. El desè és el Vilassar, que té només un triomf més tot i sumar un partit menys. Si les de Rafa Delgado s'hi volen apropar, han de fer els deures aquest dissabte davant un equip, a priori, inferior.

L'Olot és a només una posició del descens directe i de fet comparteix balanç amb el penúltim, el Grup Barna B: sis triomfs i 14 derrotes. El precedent dóna un bon presagi a la UESC, que es va desfer amb comoditat de les olotines al pav 1 al partit de la primera volta.