Itziar Llobet vol pujar a la màxima categoria del bàsquet estatal amb el Sant Adrià

El Sant Adrià, amb Itziar Llobet, lluitarà per pujar a Lliga Femenina 1 / Font: Jornadaprevia.es

Bàsquet

Publicat el 13/abr/16 per Joan Garcia

La jugadora santcugatenca del Sant Adrià, Itziar Llobet, disputarà la fase d'ascens a Lliga femenina 1, màxima categoria del bàsquet estatal entre el 28 i el 30 d'abril encara en un lloc per determinar. El Sant Adrià ha aconseguit la classificació per al play-off a falta d'una jornada per finalitzar la Lliga femenina 2.

Itziar Llobet jugarà la segona fase d'ascens a Lliga femenina 1. El conjunt del Besòs ha assolit aquesta fita després de superar (57-54) el Plenilunio i garantir-se la tercera plaça que dóna dret a jugar el play-off.

Els quatre primers classificats del grup B, on milita el Sant Adrià, i els quatre primers del grup A disputaran la fase final, i només els dos finalistes pujaran a Lliga femenina 1. Llobet creu que no hi ha cap favorit clar i confia en les possibilitats d'ascens del Sant Adrià.

Itziar Llobet

Crec que serà una fase d'ascens dura. Et jugues pujar en dos partits.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Llobet ja ha jugat a Lliga Femenina 1 amb el Ferrol, amb el qual ja va disputar fa dos anys aquest play-off, i el Burgos i espera retornar a la màxima categoria estatal amb el Sant Adrià. Les adrianenques tanquen la lliga regular dissabte quan rebran, a les quatre de la tarda, l'Alcobendas, campió de grup.