La UE Sant Cugat rep el Boet Mataró amb l'assignatura pendent d'un triomf que es resisiteix


  • Comparteix:

La UESC espera fer-se fort a casa una altra vegada

La UESC espera fer-se fort a casa una altra vegada

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) femenina espera trencar la ratxa de tres derrotes consecutives aquest diumenge a dos quarts d'una davant un Boet Mataró amb fam de victòria, quan resten cinc jornades per al final de la competició al grup 1 de Primera Catalana. Les de Rafa Delgado, a més, esperen mantenir les poques opcions que els queden per acabar el curs en places de permanència directa.

El triomf a la pista de l'Olot, de la jornada 22 de competició, ha estat un miratge en un tortuós camí de les últimes setmanes de la UESC femenina que ha dut l'equip santcugatenc a acumular set derrotes en les últimes vuit jornades, un bagatge que les ha condemnat de manera quasi segura a la promoció de permanència. Només un miracle en aquest tram final de curs faria evitar les de Sant Cugat les places de promoció de permanència.

El primer pas d'aquesta fita quasi bé impossible passa pel partit d'aquest diumenge, davant un Boet Mataró que és sisè a només dos triomfs del Roser, tercer classificat. Les maresmenques, a més, arriben ferides després de tres ensopegades seguides i d'haver-se allunyat de les places d'ascens. Per tant, victòria necessària per al Boet si vol arribar a les últimes jornades amb possibilitats d'apropar-se a la part capdavantera. A la primera volta, triomf clar de les mataronines per 16 punts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.