Baqués torna a ser clau per al CB L'Hospitalet però no pot arribar a les semis del Campionat d'Espanya júnior

Nil Baqués, en una imatge d'arxiu / Font: Cbhospitalet.cat

Bàsquet

Publicat el 5/mai/16 per Dani Aguilà

El santcugatenc Nil Baqués, jugador del júnior del CB L'Hospitalet, es queda a les portes de les semifinals del Campionat d'Espanya després de caure amb el seu equip davant el FC Barcelona (83-78). Baqués ha tornat a tenir una actuació destacada, amb 13 punts, tres rebots i vuit de valoració en prop de 30 minuts de joc. Ha estat el jugador que més estona ha estat a pista del seu equip.

El de Sant Cugat està protagonitzant una participació destacada al campionat: al partit de vuitens de final davant el Torrelodones madrileny va alçar-se fins els 26 punts, set rebots i 30 de valoració, fet que va suposar entrar en el quintet ideal de la jornada. En el partit de quarts, contra un Barça que és un dels clars candidats al títol, els hospitalencs no han llançat la tovallola malgrat anar perdent de 23 a l'entrada de l'últim quart.

Les variants defensives del CB L'Hospitalet han permès arribar als instants finals a només tres punts, però finalment l'experiència blaugrana ha estat superior. Ara, Baqués i els seus companys disputaran les semifinals de consolació per arribar a la lluita pel cinquè lloc.