El Qbasket Sant Cugat guanya el Gavà i tindrà el factor pista a favor

Bàsquet

Publicat el 8/mai/16 per Pedro Miserachs

El Qbasket Sant Cugat supera el CB Gavà (73-61) a la darrera jornada del grup 3 de Primera Catalana i s'assegura el factor pista en el play-off per la permanència. Els d'Ernest Santana han trencat el partit en el tercer quart i han sabut mantenir la distància per guanyar i agafar moral de cara a l'eliminatòria per a la permanència, que començarà la setmana que ve a casa davant CB Olesa o CB Sant Medir.

Després de dos primers quarts igualats que han fet que s'arribès al descans 35 a 37 pels gavanencs, a la represa els santcugatencs han fet un parcial favorable, que ha servit per trencar la igualada. Els visitants han reaccionat en el darrer quart, però els d'Ernest Santana han tornat a posar-se les piles per guanyar per 12 punts de diferència.

El tècnic del Qbasket Sant Cugat, Ernest Santana, espera que la victòria serveixi per afrontar amb tranquil·litat el play-off de permanència.

Ernest Santana

Hem entrenat bé i ho hem notat. Hem estat bé en defensa i hem fet un bàsquet molt alegre. Això ens dóna bones sensacions per afrontar el play off de descens.

La victòria fa que el Qbasket Sant Cugat afronti el play-off per la permanència amb el factor pista a favor.