La UE Sant Cugat també s'endú el segon partit davant el Balaguer i assoleix la permanència a Segona Catalana

La UESC B ha mantingut la categoria / Font: Uesc.cat

Bàsquet

Publicat el 22/mai/16 per Dani Aguilà

La Unió Esportiva Sant Cugat B (UESC) signa la permanència a Segona Catalana després de superar a domicili (70-82) el Balaguer en el segon partit de l'eliminatòria. Els jugadors entrenats per Cesc Senpau van vèncer en el primer enfrontament de l'eliminatòria el cap de setmana passat al pav 1 i en aquest segon matx han mostrat encara una major imatge, amb un joc sòlid en una pista complicada.

Senpau es va fer càrrec d'un equip en clara línia descendent fa només tres setmanes i l'entrenador del primer equip del club ha estat capaç de redreçar la motivació i competitivitat del conjunt vermell-i-negre per vèncer en l'últim matx de la fase regular i tancar la salvació per la via ràpida amb dos triomfs en el play-off de permanència. Tot plegat, en una sèrie de permanència davant un rival complicat, el Balaguer.

A diferència del primer matx, en què els balaguerins van imposar en certes fases del partit el seu joc farcit de veterania, en aquest segon la igualtat ha regnat durant el primer temps tot i acabar amb un lleuger domini visitant, que ha arribat cinc punts per davant al descans a través de la defensa i de l'encert en les transicions. Al tercer quart la UESC ha trencat el matx i ha arribat a situar-se 15 punts per sobre, però les variants defensives del Balaguer han fet el seu efecte.

La zona ha generat dubtes i ha fet que els locals arribessin a ser a només sis punts, però la concentració dels vermell-i-negres, que s'ha vist reflectida també en l'encert en els tirs lliures, ha acabat tancant el triomf i la salvació per als visitants. Senpau celebra el treball dels jugadors de la UESC B des de l'arribada al capdavant de l'equip.

Cesc Senpau

Es va confirmar la tendència d'aquests últims tres partits, un equip que ha jugat madur, amb molta intensitat. Jo estic content.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La Unió Esportiva Sant Cugat tindrà, doncs, el sènior A a Copa Catalunya i el B a Segona Catalana al curs 2016-17.