La Unió Esportiva Sant Cugat cerca el tercer triomf de la temporada davant el cuer, l'Escola Pia Sabadell

Els santcugatencs sumen dues derrotes i dues victòries

Bàsquet

Publicat el 29/oct/16 per Albert Diumenjó

El masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat rep l'últim classificat, l'Escola Pia Sabadell, a la cinquena jornada del grup 1 de Copa Catalunya de bàsquet. L'equip de Cesc Senpau té aquest dissabte a dos quarts de vuit del vespre una bona oportunitat per sumar la tercera victòria de la temporada. Els vermell-i-negres busquen el factor pista per partir com a favorits davant un rival que encara no coneix el triomf.

L'inici de temporada de la UESC ha estat marcat per l'equilibri, i suma dos triomfs i dues derrotes. Els santcugatencs, que aquest curs han fet una clara aposta pel planter, han demostrat amb victòries de mèrit que no se'ls pot menystenir tot i que el seu objectiu sigui la permanència.

El rival d'aquesta jornada, l'Escola Pia Sabadell, arriba al pav 1 de la Rambla del Celler en caiguda lliure i encara no coneix el sabor del triomf. Els sabadellencs intentaran sorprendre els locals per tal d'endur-se la primera victòria de la temporada a casa, tot i que els santcugatencs parteixen com a favorits davant la mala dinàmica dels visitants. Un equip amb jugadors molt desequilibrants, com afirma el tècnic de la UESC, Cesc Senpau.

Cesc Senpau

Tenen un bon joc individual i tir exterior. Han incorporat el Viladomat i Piñero, amb experiència en categories superiors i que els hi dóna un bon nivell per competir.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els santcugatencs tenen la baixa per lesió de Jordi Costa i completaran la convocatòria amb Marc Garcia del B.