La UE Sant Cugat perd davant el Joventut Les Corts en un duel directe

Bàsquet

Publicat el 30/oct/16 per Dani Aguilà

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) cau davant el Joventut Les Corts (63-44) a la sisena jornada del grup 2 de Primera Catalana. Les santcugatenques han tornat a pagar una sortida fluixa, en què les locals han agafat el control del partit i ja no l'han deixat fins el final. Les de Vicenç Poblet, encara amb un partit pendent, sumen una victòria i quatre derrotes, i continuen a la part baixa de la classificació.

La poca regularitat en els entrenaments per baixes puntuals està dificultant el treball en aquesta fase inicial de temporada, quan un equip amb tantes novetats com la UESC necessita més que mai cohesionar-se com a grup i créixer com a col·lectiu dins de pista. Això ho ha pagat en la sortida a pista, uns primers compassos de partit amb molt poca anotació i que ha arribat al descans amb 11 punts de marge per a les barcelonines (30-19).

Ja al segon quart el ritme ha seguit baix i en aquesta dinàmica el Joventut Les Corts ha anat fent gran el seu avantatge i la UESC no ha pogut retallar distàncies, arribant al 63 a 44 final. El tècnic de les santcugatenques, Vicenç Poblet, ha assegurat que en un partit amb tants pocs punts els marges s'han fet encara més complicats d'eixugar.

Vicenç Poblet

A la segona part ho hem intentat, però són partits de pocs punts. Vas perdent de 10 però sembla que vagis perdent de 15 o 20.

La UESC rep el CB Olot, cinquè classificat, la setmana que ve.