La UE Sant Cugat es fa gran a la segona part i s'acaba enduent un triomf de prestigi a davant el Bisbal Bàsquet


  • Comparteix:

Robert Cosiall, autor d'11 punts per a la UESC, en una imatge d'arxiu / Font: UESC

Robert Cosiall, autor d'11 punts per a la UESC, en una imatge d'arxiu / Font: UESC

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) guanya (56-60) a la pista del Bisbal Bàsquet a la sisena jornada del grup 1 de Copa Catalunya. Els de Cesc Senpau han aconseguit remuntar un marcador advers de 12 punts en contra amb una sòlida segona part i superen així un rival directe a la classificació. La fortalesa en el joc interior, de la mà de Deivi i Cosialls, ha estat determinant per al triomf santcugatenc.

La sortida a pista de la UESC ha estat espessa, amb algunes espurnes individuals però poca consistència col·lectiva. Un fet que ha anat en augment al segon quart, quan els vermell-i-negres s'han oblidat de fer circular la pilota i han vist com la proposta dels locals els superava en rendiment i en resultat, amb un marge de nou punts per als bisbalencs al descans (32-23).

A la mitja part s'han endreçat conceptes i s'ha tocat la tecla adequada per sortir amb molt més ímpetu, una actitud que s'ha traduït en una retallada de les distàncies. Així, la UESC ha entrat als últims 10 minuts per sobre en el marcador (43-45), un curt avanatatge que ha sabut gestionar fins els quatre punts de renda amb què s'ha adjudicat finalment el triomf.

Els santcugatencs s'apropen a la zona noble amb quatre victòries i dues derrotes i dissabte que ve reben el Badalonès.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.