El femení de la UESC aconsegueix davant el CB Les Franqueses la primera victòria com a local

El femení de la Unió Esportiva Sant Cugat supera el CB Les Franqueses (63-47) en un partit molt complet i suma d'aquesta manera la primera victòria a casa de la temporada. Les vermell-i-negres han dominat el marcador des dels primers minuts i han sabut gestionar l'avantatge en els moments decisius per endur-se el triomf amb comoditat. La UESC encadena dues victòries i comença a escalar posicions des de la part baixa de la classificació del grup 1 de Primera Catalana de bàsquet.

La primera victòria de la UESC femenina al pav 1 de la Rambla del Celler s'ha fet esperar però ha arribat per fi a la novena jornada de lliga. Des dels primers minuts la UESC ha portat la inciativa del joc i ha començat a obrir forat al marcador amb gran encert anotador. El CB Les Franqueses es mantenia dins el partit gràcies als triples, però el primer quart s'ha tancat amb 21 a 16 a favor de les santcugatenques. Lluny de confiar-se, les de Vicenç Poblet han fet una gran arrencada al segon temps amb un parcial de set a zero, i han mantingut l'elevada intensitat defensiva que impedia les visitants anotar amb facilitat. El domini local era clar, amb un paper destacat de Begoña Balta i Mirari Lizaso en la direcció de joc, i s'ha arribat al descans amb 35 a 23 a l'electrònic.

Al tercer quart, les de Les Franqueses han sortit amb una altra cara a la pista i han augmentant la pressió i el ritme en la circulació ofensiva. L'intent de reacció ha donat els seus fruits i les visitants han aconseguit arribar a l'últim quart només sis punts per sota (46-40). Les santcugatenques han mantingut el cap fred en els minuts decisius i han tallat a temps l'esperança de remuntada. Les vermell-i-negres han pujat una marxa en la intensitat defensiva i han sentenciat el matx cistella rere cistella fins arribar al definitiu 63 a 47.

El segon entrenador de la UESC, Manel Sánchez, destaca el valor d'aquesta segona victòria consecutiva, la primera com a local.

Manel Sánchez

És una victòria important per ser la primera com a local i per les sensacions de guanyar contra un rival directe. Això ens donarà més ganes per seguir treballant.

Diumenge que ve les santcugatenques visiten la complicada pista del GEiEG B, equip de la part alta de la classificació.