El masculí de la UESC no troba el camí davant el CB Sant Narcís i cau de manera ajustada

Imatge d'aquesta temporada / Foto: UESC

Bàsquet

Publicat el 19/nov/16 per Pedro Miserachs

La Unió Esportiva Sant Cugat perd a la pista del CB Sant Narcís de Girona (72-67) a la vuitena jornada del grup 1 de Copa Catalunya de bàsquet. Després d'un bon inici de partit, en el segon quart els gironins han esborrat la UESC de la pista, que malgrat la reacció de la segona meitat no ha pogut retallar el desavantatge i han vist truncada així la seva bona trajectòria en les darreres jornades.

Els de Cesc Senpau han fet un bon inici de partit amb parcials de 12 i 13 punts a favor. Pintaven bé les coses per als santcugatencs en una pista complicada i davant un rival amb bones individualitats, però, inexplicablement, al segon quart el CB Sant Narcís ha trencat el matx amb un parcial de 29 a 9 i ha deixat la UESC a remolc en la resta de partit. La reacció vermell-i-negra ha arribat però no ha estat suficient per endur-se un matx que ha començat molt bé, però que no han sabut controlar en els moments inspirats del rival.

El tècnic de la UESC, Cesc Senpau, comenta les claus de la derrota.

Cesc Senpau

Un partit irregular. Ens han fet molt mal al segon període i quan l'arbitratge els ha deixat jugar al límit de la falta. Hem millorat la defensa a la segona part però no hi hem estat a temps.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Amb aquesta desfeta els santcugatencs baixen a la sisena posició. Dissabte que ve reben el Sant Quirze Bàsquet Club.