Una UE Sant Cugat afamada de triomfs rep el Sant Andreu Natzaret en l'estrena de Rosanas a casa

La UESC va caure a la pista de Lluïsos de Gràcia / Font: UESC

Bàsquet

Publicat el 20/gen/17 per Dani Aguilà

El femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) disputa el primer partit a casa amb Marta Rosanas a la banqueta davant el sisè classificat del grup 2 de Primera Catalana, el Sant Andreu Natzaret. L'estrena de Rosanas serà aquest dissabte a les set de la tarda en un matx en què l'equip intentarà trencar una ratxa de dues derrotes seguides. L'última va tenir lloc la setmana passada a la pista dels Lluïsos de Gràcia en el debut de la nova entrenadora al capdavant de la UESC.

El primer símptoma en el partit davant l'equip gracienc, el primer de Rosanas, va ser positiu per a l'entrenadora: l'equip hi va posar ganes i actitud. En aquest sentit, el compromís era complicat per la dificultat que sempre implica jugar al pavelló de la Plaça del Nord, i Marta Rosanas es va acollir al gran marge de millora que, segons ella, té la plantilla. És una progressió que espera donar els seus fruits aquest dissabte, tot i el poc temps que duu l'equip amb el nou cos tècnic.

Serà el primer compromís davant l'afició vermell-i-negra, tot i que el rival serà de pes. El Sant Andreu Natzaret és un dels conjunts més forts del grup 2 de Primera Catalana i és sisè amb vuit victòries i cinc derrotes. En qualsevol cas, el triomf és vital per a les santcugatenques, tenint en compte que la salvació directa és ja a dos partits quan encara resten dues jornades per al final de la primera volta. La UESC ocupa la tretzena plaça, lloc de promoció per la permanència.