Una UE Sant Cugat a l'alça desafia el líder del grup 2 de Primera Catalana, el Boet Mataró

La UESC visita la pista del líder, el Boet Mataró

Bàsquet

Publicat el 28/gen/17 per Dani Aguilà

El femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) té aquest diumenge a tres quarts de sis de la tarda el repte més complicat de la temporada en el partit corresponent a l'última jornada de la primera volta. Les santcugatenques s'enfronten a domicili al líder del grup 2 de Primera Catalana, el Boet Mataró, en el tercer partit de Marta Rosanas com a entrenadora.

La Unió Esportiva Sant Cugat tanca un primer tram de temporada convuls en què ha viscut un canvi d'entrenador i ha protagonitzat un comportament irregular pel que fa a resultats, un rendiment que l'ha dut a habitar a la zona de promoció de permanència. Amb l'arribada de Marta Rosanas a la banqueta vermell-i-negra, l'equip ha guanyat en intensitat i agressivitat defensiva, una millora que va culminar en el triomf el cap de setmana passat davant el Sant Andreu Natzaret.

Amb aquest resultat, l'equip arriba a l'última jornada de la primera volta amb cinc victòries i nou derrotes, a un partit de les places de salvació directa, que a hores d'ara marca el Minguella, i aquest cap de setmana les perspectives són, a priori, complicades per retallar aquesta distància. L'equip visita un Boet Mataró que només ha perdut un dels 14 partits que ha disputat, precisament el primer de la temporada i davant el segon classificat a hores d'ara, el Sant Nicolau.