Qbasket Sant Cugat i Igualada B s'enfronten per evitar una situació límit

El Qbasket Sant Cugat necessita guanyar sí o sí

Bàsquet

Publicat el 22/abr/17 per Dani Aguilà

El Qbasket Sant Cugat s'enfronta a casa aquest diumenge a un quart de vuit de la tarda al Club Bàsquet Igualada B en un duel vital per a tots dos equips per allunyar-se del descens directe del grup 3 de Primera Catalana. A hores d'ara, els igualadins són penúltims, però tenen el mateix balanç que el desè, que es troba en places de salvació directa. Això significa que un total de sis equips ostenten les mateixes victòries, i que cada resultat pot fer pujar i baixar posicions de manera determinant.

Vuit jornades enrere el Qbasket era setè, i vivia en una posició relativament còmoda amb tantes victòries com derrotes, nou, a prou distància de la promoció de descens i a només dos partits del tercer. Ara bé, des de llavors, el triomf a la pista del Bàsquet Neus a la jornada 18, els de Raúl Pulido han traçat una trajectòria en caiguda lliure que els ha dut a la situació actual: queden quatre partits i el Qbasket opta tant a la salvació com al descens directe.

Per ser a l'única plaça que manté la categoria sense promocionar l'equip ha d'acabar desè, o el que és el mateix, primer d'aquest grup de sis equips. Ara bé, en cas de quedar penúltim, és a dir, com el pitjor d'aquest grup de conjunts, baixaria a Segona Catalana de manera directa. I precisament aquest lloc l'ocupa a hores d'ara un Igualada B que a l'anada va caure de manera contundent davant els santcugatencs (50-77), un bon precedent per als de Pulido.