El poder interior del Club Natació Sabadell condemna una UE Sant Cugat batalladora

La UESC ha tornat a caure aquest curs

Bàsquet

Publicat el 22/oct/17 per Dani Aguilà

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) femenina sucumbeix al poder interior del Club Natació Sabadell (76-72) i encaixa la quarta ensopegada en cinc enfrontaments al grup 2 de Primera Catalana. Les de Marta Rosanas han patit un contundent parcial en contra al segon quart i han arribat al descans 14 punts per sota, una distància que no han arribat a eixugar a la segona meitat. La UESC se situa a la part baixa de la classificació encara amb un partit pendent.

Les de Sant Cugat han mostrat caràcter però les circumstàncies l'han superat. Després d'un primer quart igualat, en què les locals han acabat només dos punts per sota, al segon període el desequilibri a la línia interior ha estat una llosa massa pesada per a les de Rosanas. El potent joc a prop de la cistella de les sabadellenques no ha pogut tenir resposta per a les de Sant Cugat, que han perdut Laura Ponce, que s'ha fet un esquinç, i han vist com Neus Mostaza tenia problemes amb les faltes personals.

Amb les pivots fora de joc, la mitja part ha arribat amb un domini de 14 punts de les locals, i tot i que la UESC ha treballat de valent per escurçar les distàncies i fins i tot ha estat a prop de posar contra les cordes el Natació, ha acabat sumant una nova derrota. Tot i això, l'entrenadora de la UESC, Marta Rosanas, opina que els resultats acabaran arribant tenint en compte el bon treball de les seves jugadores durant la setmana.

Marta Rosanas

El gust és agredolç, perquè l'equip entrena molt bé però no arriben els resultats. Ara bé, el treball té recompensa, i aquestes noies treballen molt bé.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La UE Sant Cugat torna a jugar a domicili la jornada que ve, i té una oportunitat d'or de sumar per fi un nou triomf: visita el Club Bàsquet Prat, que ha arribat a aquesta sisena jornada cuer.