El femení de la UESC afronta el tercer matx en set dies després de superar el Joviat entre setmana

La UESC té un balaç de cinc victòries i cinc derrotes

Bàsquet

Publicat el 23/nov/17 per Oriol Petit

El femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) disputa aquest dissabte el tercer compromís en set dies a la pista de l'Olot, conjunt que es troba just per sobre a la classificació. Les de Marta Rosanas van superar dimecres de manera ajustada el Joviat (63-61) en partit ajornat corresponent a la jornada 5 del grup 2 de Primera Catalana i van sumar la cinquena victòria del curs davant el cuer, que va plantar cara al pav 1 però va acabar sucumbint al bon estat de forma de les santcugatenques. La UESC es refeia així de la derrota contra el potent Sant Adrià B.

Les vermell-i-negres no van notar la càrrega física i van arrencar el matx amb un ritme alt i una forta intensitat defensiva, malgrat que la manca d'encert va fer que s'arribés al descans amb 34-37 per a les manresanes. Al tercer quart, la UESC va recuperar la capacitat anotadora i va capgirar el marcador, per sentenciar el triomf en un últim període molt seriós.

L'entrenadora de la UESC, Marta Rosanas, admet que l'acumulació de partits sí que es pot notar en el compromís d'aquest dissabte contra l'Olot.