Sant Cugat cedirà el relleu a Calella aquest dissabte com a Ciutat del Bàsquet català


  • Comparteix:

Sant Cugat, Ciutat del Bàsquet Català tanca les activitats aquest dissabte / Font: Localpres

Sant Cugat, Ciutat del Bàsquet Català tanca les activitats aquest dissabte / Font: Localpres

Sant Cugat deixarà de ser Ciutat del Bàsquet Català aquest dissabte al matí i cedirà aquest reconeixement a Calella. L'Ajuntament, a través de l'OMET i amb la col·laboració del Qbasket Sant Cugat, la UESC, l'European International School i els centres de bàsquet escolar, participarà en un acte de tancament amb el bàsquet com a principal protagonista al Pav 3. Un concurs d'esmaixades, tallers de bàsquet i un partit amb alevins i sèniors seran les activitats més destacades de la matinal.

Des de dos quarts de nou del matí les pistes del Pav 3 acolliran partits de la lliga escolar de bàsquet i a dos quarts d'onze agafarà el relleu l'actuació d'un grup d'streetball que dinamitzarà el matí amb un concurs d'esmaixades, tallers de bàsquet i partits entre jugadors alevins i dels sèniors masculins de la UESC i el Qbasket Sant Cugat.

El matí es tancarà a tres quarts de dotze del matí amb els parlaments de l'alcaldessa, Mercè Conesa, i del president de la Federació Catalana de bàsquet, Joan Fa. Conesa cedirà el testimoni de Sant Cugat a l'alcaldessa de Calella, Montserrat Candini.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.