Agustí Forné substitueix Blai Torras al capdavant del Qbasket Sant Cugat masculí


  • Comparteix:

Agustí Forné, al pav 1 de la Rambla del Celler / Font: Qbasket Sant Cugat

Agustí Forné, al pav 1 de la Rambla del Celler / Font: Qbasket Sant Cugat

Agustí Forné és el nou entrenador del Qbasket Sant Cugat masculí en substitució de Blai Torras. L'entitat i Torras han arribat a la decisió de deixar el càrrec de mutu acord després de 20 jornades al grup 3 de Segona Catalana, en què l'equip ha guanyat vuit partits i es troba a hores d'ara en places de promoció de permanència. Forné arriba amb un currículum de luxe, una llarga trajectòria a equips de Lliga EBA i Copa Catalunya.

Blai Torras es feia càrrec del Qbasket Sant Cugat a principi d'aquesta temporada després que l'equip descendís a Segona Catalana a finals de l'anterior. Després d'un gran inici amb tres triomfs seguits, l'equip no ha pogut mantenir aquest pols competitiu i ara lluita per acabar la fase regular en llocs de salvació directa. I ho farà, en aquestes últimes 10 jornades, amb un tècnic experimentat a la banqueta.

Agustí Forné aterra després d'un darrere projecte de sis anys al capdavant del Cerdanyola, conjunt que ha dut de Primera Catalana a Lliga EBA. Pel que fa Torras, el tècnic es mantindrà en l'estructura tècnica del club com entrenador del júnior negre, que es troba en tercera posició al grup 1 de la categoria Interterritorial, la segona en importància després de Preferent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.