Inici de lliga aquest cap de setmana per al Qbasket Sant Cugat, la UESC B i l'European International School

L'European International School debuta a Segona Catalana com a local aquest dissabte a casa

Bàsquet

Publicat el 26/set/18 per Joan Garcia

El Qbasket Sant Cugat, la UESC B i l'European International School debuten aquest cap de setmana al grup 5 de Segona Catalana. El Qbasket vol retornar a Primera Catalana després del descens fa dues temporades, la UESC B vol consolidar-se a la categoria en una clara aposta formativa i l'European International School acaba de pujar i espera certificat la permanència sense gaire problemes.

Qbasket Sant Cugat

El Qbasket Sant Cugat aposta per l'ascens aquesta temporada i vol tornar a la Primera Catalana. L'entrenador, Agustí Forné, es mostra ambiciós en el primer projecte dissenyat pel tècnic santcugatenc després d'agafar les regnes del conjunt blau cel a mitja temporada.

UESC B

La UESC B ha canviat radicalment l'equip amb algunes incorporacions, tot i que la renovació també ha arribat a la banqueta. Albert Garcia és el nou entrenador del conjunt amb l'objectiu de potenciar la formació dels jugadors i que puguin fer el salt al primer equip de Copa Catalunya.

European International School

El conjunt vermell arriba a la nova categoria després d'un ascens brillant i amb una trajectòria victoriosa a les darreres temporades. David Martín continuarà a la banqueta i espera que l'adaptació a Segona Catalana sigui ràpida.


Debuts, dissabte i diumenge

L'European debutarà aquest dissabte a les cinc de la tarda davant el Matadepera, la UESC B iniciarà la lliga el mateix dia a la pista del Mollerusa, a dos quarts de cinc de la tarda, i el Qbasket jugarà a casa aquest diumenge a un quart de vuit del vespre davant el Barberà B.


















DECLARACIONS

Agustí Forné

L'ambició de l'equip és retornar a Primera Catalana.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Albert Garcia

Volen que els jugadors millorin en aquest sènior formatiu.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

David Martín

La primera fita és construir un equip amb entrenaments molt intensos.

Your browser doesn’t support HTML5 audio