La UESC femenina es desfà amb contundència del Minguella i torna a somriure

Les vermell-i-negres trenquen una ratxa negativa de quatre derrotes consecutives i escalen fins la cinquena posició

Bàsquet

Publicat el 24/nov/18 per Pau Vázquez

El femení de la UESC de bàsquet supera amb contundència el Minguella (77-38) i trenca finalment amb la sequera de victòries que arrossegava des de feia quatre jornades. Les vermell-i-negres, que no s'han trobat còmodes durant els dos primers quarts, han demostrat una gran superioritat tant ofensiva com defensiva davant el cuer del grup 1 de Primera Catalana a la segona meitat, anotant 40 punts i deixant-se anotar només 11. Amb aquesta victòria, que l'entrenadora del conjunt santcugatenc, Marta Rosanas, ha qualificat de 'moral', l'equip escala fins a la cinquena posició amb 17 punts a l'espera de la resta de resultats.

Inici feixuc de les santcugatenques en el partit corresponent a l'onzena jornada de la competició. Les vermell-i-negres han començat el partit imprecises tant en atac com en defensa, incapaces d'allunyar-se en el marcador. Les jugadores del Minguella, per la seva banda, s'ha plantat a la pista conscients que no tenien res a perdre, doncs l'equip encara no ha guanyat cap partit a la lliga. Tot i això, la UESC ha estat superior i s'ha endut el primer quart per 21 a 11. La dinàmica s'ha repetit al segon quart, amb l'equip santcugatenc erràtic i amb el pes de les quatre derrotes consecutives a l'esquena. El Minguella, però, no ho ha aprofitat i el parcial de 10 punts s'ha mantingut al final de la primera meitat amb un 37 a 27 al marcador.

Abans de començar el tercer temps, Rosanas ha llegit un manifest amb motiu del Dia Internacional contra la Violència de Gènere. El descans ha donat forces a les vermell-i-negres, que han donat amb la tecla correcta i han anul·lat completament el Minguella, buit d'idees i de joc. Després d'un tercer quart on les rivals només han anotat cinc punts, les de Rosanas han premut encara més el peu a l'accelerador per posar una distància insalvable pel Minguella, amb un parcial de 26 a 6 en el definitiu quart.

Les vermell-i-negres visiten la següent jornada el Reus Deportiu, rival de la part baixa de la taula.

DECLARACIONS

Marta Rosanas

A la represa ha sortit el nostre caràcter. Ha sigut un dels nostres millors partits ofensius. És una victòria moral que ens ajudarà a totes a mirar cap endavant.