Dani José tanca l'etapa com a tècnic de la UESC amb derrota a Alpicat


  • Comparteix:

La UESC ha caigut a la pista de l'Alpicat / Font: Cugat.cat

La UESC ha caigut a la pista de l'Alpicat / Font: Cugat.cat

El tècnic Dani José ha tancat l'etapa com a entrenador de la UESC masculina amb derrota (66-51) a la pista de l'Alpicat a la jornada 15 del grup 2 de Copa Catalunya. El conjunt santcugatenc és cuer del grup i a partir d'aquest dilluns serà Marc Solanes qui agafi les regnes del conjunt vermell-i-negre.

Setmana moguda a la UESC amb la marxa de Dani José i el primer entrenament del nou entrenador Marc Solanes. Solanes ha vist el matx a Alpicat, però no s'ha assegut a la banqueta. Dani José ha dirigit l'equip en un matx sense massa història i on els locals, tercers, han demostrat el seu bon estat de forma. Cap equip ha guanyat en aquesta pista fins al moment. El primer quart ha acabat amb triomf local (27-15) i al descans s'ha arribat amb victòria de l'Alpicat (40-28). Els santcugatencs han patit aquesta diferència per acabar sucumbint. El fins ara tècnic de la UESC, Dani José, ha lamentat la situació que s'ha viscut aquesta setmana i assegura que l'equip ha tingut falta de concentració. José assegura que la setmana ha passat factura a l'equip.




Dani José

La situació ha afectat l'equip i més davant un rival com l'Alpicat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.