El QBasket s'endú quatre jugadors de la UESC per formar un equip '100% santcugatenc'

Rafa Reche, Roger Aldean, Enric Bas i Pau Casavella s'incorporen al conjunt dirigit per Agustí Forné per a la propera temporada

El QBasket ha presentat els fitxatges per a la propera temporada / Foto: Cedida

Bàsquet

Publicat el 14/jun/19 per Pau Vázquez

Transvasament de jugadors del primer equip masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) cap al QBasket. Rafa Reche, Roger Aldean, Pau Casavella i Enric Bas s'uneixen a les files del conjunt dirigit per Agustí Forné per formar un equip amb un 100% de jugadors santcugatencs. Al projecte també s'hi suma el jugador santcugatenc David Pasqual, provinent del Castellbisbal, equip de la Lliga EBA. Un projecte que, com ha explicat Rafa Reche en declaracions a Cugat Mèdia, té un recorregut de dos anys: el primer per consolidar el grup i el segon per intentar pujar a Copa Catalunya.

D'aquesta manera, el QBasket comença a definir-se de cara a la propera temporada després d'un curs on, a falta de la confirmació de la Federació Catalana de Bàsquet, ha aconseguit l'ascens de Segona Catalana a Primera. Tot i que l'ascens a Copa no és una prioritat, Reche considera que amb el nou grup 'es poden aconseguir coses importants'. Tot i això, el que ha portat a fitxar als quatre exjugadors de la UESC pel QBasket és, principalment, la possibilitat de formar un equip amb jugadors de la ciutat 'que es coneixen des de ja fa anys i són amics'.




DECLARACIONS

Rafa Reche

A la UESC ja ho hem comunicat. El que més ens tira es poder jugar junts gent de Sant Cugat i que som amics.

Your browser doesn’t support HTML5 audio