El Volei Sant Cugat peca d'errors individuals i es queda a les portes de puntuar davant l'Avarca Menorca

El conjunt vermell-i-negre es manté penúltim en zona de descens amb cinc punts


  • Comparteix:

El DSV Club Voleibol Sant Cugat peca d'errors individuals i es queda a les portes de puntuar davant l'Avarca Menorca (1-3) a la dotzena jornada de la Lliga Iberdrola. Les vermell-i-negres, tot i plantar cara al segon classificat, s'han mostrat imprecises en els trams decisius del duel i han deixat escapar una oportunitat d'or per sumar punts i apropar-se a la zona segura de la taula. Amb aquesta desfeta, l'equip santcugatenc es manté en penúltima posició amb només una victòria i a cinc punts de la permanència. La setmana que ve, l'equip visitarà la pista del Kiele en un duel directe a la part baixa de la taula.

Les de Rafa Ruiz han començat el partit enduent-se el primer set per 25 a 20. La igualtat ha estat la protagonista durant l'inici del període, però les vermell-i-negres han estat més contundents durant el tram final del set i han pogut obrir una escletxa en el marcador suficient per acabar enduent-se el parcial amb certa comoditat.

Una comoditat, però, que ha desaparegut tant al segon com al tercer set, amb un Volei Sant Cugat més erràtic que ha vist com l'Avarca Menorca aconseguia ampliar la distància amb rapidesa. El segon set ha caigut de la banda balear per 17 a 25 i el tercer per 16 a 25, fet que ha posat el partit coll amunt per al conjunt santcugatenc.

El Volei Sant Cugat, però, ha reaccionat al quart set. Les de Rafa Ruiz, conscients de la importància de puntuar per fugir de la zona de descens, han tornat a reconnectar amb el partit i han competit de tu a tu l'equip menorquí. Les locals han tingut l'oportunitat de tancar el set i forçar un cinquè període que hauria assegurat, com a mínim, sumar un punt. Les errades no forçades, però, han acabat condemnant el Volei Sant Cugat, que ha desaprofitat la pilota de set i ha vist com l'Avarca Menorca li ha donat la volta al marcador i ha sentenciat el partit amb el 24 a 26 final.

L'entrenador del conjunt santcugatenc, Rafa Ruiz, ha reconegut que han marxat 'amb molt mal gust de boca'. Ruiz també ha explicat que estan treballant amb la possibilitat d'incorporar alguna jugadora de cara al segon tram de la temporada que ajudi a l'equip a capgirar la situació que està vivint i que recorda, en molts sentits, a la de l'any passat.





Rafa Ruiz

Crec que els últims tres punts de l'Avarca han estat errors nostres. Al final els hem regalat tres punts i crec que ens mereixíem una mica més. Marxem amb molt mal gust de boca, la veritat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.