El masculí de la UESC i l'Artés es juguen aquest dissabte el lideratge del grup 2 de Copa Catalunya

El conjunt dirigit per Norberto Guerra buscarà donar un cop sobre la taula i situar-se com a líder en solitari

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

Bàsquet

Publicat el 10/gen/20 per Pau Vázquez

El masculí de la UESC es veu les cares aquest dissabte amb l'Artés en un partit on es definirà el nou líder del grup 2 de Copa Catalunya. El conjunt dirigit per Norberto Guerra, que actualment lidera la competició amb un partit més que l'equip barceloní, vol donar continuïtat a l'excel·lent dinàmica que l'ha portat a estar al capdavant de la classificació després de 12 jornades. Amb el duel contra l'Artés, la UESC posarà el punt final a la primera a una primera volta on ha aconseguit un balanç de 10 victòries i dues derrotes i la imbatibilitat com a local. El partit es jugarà a un quart de vuit de la tarda al pav 1 de la Rambla del Celler.

L'Artés, per la seva banda, firma un registre de 10 victòries i una única derrota que va patir a la pista del Navàs fa dues jornades. L'equip barceloní arriba al partit amb un ple de victòries a domicili i com el segon equip que menys punts en contra rep. A la darrera jornada, la UESC va guanyar per 54 a 87 al Tàrrega mentre que l'Artés no va fallar a casa contra el Castellar.

El tècnic del conjunt santcugatenc Norberto Guerra ha explicat en declaracions a Cugat Mèdia que la clau serà el nivell de concentració de l'equip i executar a la perfecció el pla del partit. Guerra també ha destacat que cal que l'equip estigui a un molt bon nivell defensiu per ser competitius i poder arribar al final del matx amb opcions d'obtenir la victòria.




DECLARACIONS

Norberto Guerra

La clau del partit és el nostre nivell de concentració i executar a la perfecció el nostre pla. Hem de sortir amb moltes ganes de defensar si volem ser competitius.

Your browser doesn’t support HTML5 audio