Cugat Mèdia retransmet en directe el partit de la UESC masculina a la pista de l'Es Castell

El matx entre el conjunt menorquí i el santcugatenc es disputa aquest diumenge a les 12 h


  • Comparteix:

Cugat Mèdia i la plataforma de continguts de Menorca Somhi oferiran en directe el partit d'aquest diumenge a les 12 h entre l'Es Castell balear i la UESC de bàsquet. El matx correspon a la jornada 15 del grup C1 de la Lliga EBA entre dos equips que lluiten per la permanència. Els balears ocupen la primera posició de salvació amb un triomf més que els santcugatencs que es troben en zona de descens. En el partit de la primera volta, la UESC va superar (88-80) el conjunt balear.

Aposta per les retransmissions
L'aposta de Cugat Mèdia segueix endavant aquesta temporada amb la retransmissió d'aquest partit des de Menorca. El mitjà de comunicació multimèdia ja va oferir la temporada passada les semifinals i final de la Lliga Iberdrola d'hoquei herba amb el Junior com a protagonista i els partits de la Lliga Iberdrola del DSV- Volei Sant Cugat davant Cajasol i Avarca Menorca.

Una altra de les possibles retransmissions serà la Copa de la Reina de voleibol que disputarà el DSV- Volei Sant Cugat de l'11 al 13 de febrer a Lugo.

Partit per la permanència
Un matx vital per a tots dos conjunts amb un triomf molt valuós per als dos equips. Guanyar per als balears és obrir una petita escletxa per als balears de dos triomfs. Un triomf dels santcugatencs els fa sortir del descens i guanyar l'average particular a un rival directe.

El tècnic de la UESC, Norberto Guerra, ressalta la dificultat del matx amb jugadors de molt nivell i de categoria superior.


Norberto Guerra

Anem amb moltes ganes de guanyar el partit i competir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.