Dur correctiu del Martinenc a la UESC que s'enfonsa a la taula classificatòria

Els santcugatencs cauen derrotats (53-75) davant els barcelonins

L'equip masculí de la UESC ha caigut derrotat (53-75) davant el Martinenc a la jornada 16 del grup C1 de la Lliga EBA de bàsquet. Els santcugatencs han anat a remolc dels barcelonins que han exhibit un bon tir exterior i un gran domini sota la cistella. Els de Norberto Guerra, en descens, estan a dues victòries de sortir de la zona baixa. Els vermell-i-negres juguen la propera jornada a la pista de l'Horta, penúltim classificat.

Tarda per oblidar de la UESC que s'ha vist superada tant en atac com en defensa. Presa de decisions erràtiques en el tir i pèrdues de pilota en atac que han fet inoperant la vessant ofensiva de l'equip.

El Martinenc ha dominat a plaer des de l'inici i ha marxat el primer quart amb un avantatge de nou punts, 17 a 26. La tònica en el següent quart ha persistit amb un conjunt barceloní molt efectiu i amb tímida reacció local. 31 a 39 per marxar al descans.

A la represa, posada en escena de la UESC molt poc intensa i amb un Martinenc molt resolutiu en atac i molt intens en defensa. L'encert ofensiu dels del Guinardó ha continuat i gairebé 20 punts de diferència per tancar el tercer quart.

El tram final del partit ha servit per evidenciar un mal partit dels santcugatencs que han de seguir lluitant per mantenir la categoria.