Brian Amabilino guia el triomf de la UESC davant un Vic que planta cara en tot moment

Els santcugatenc superen (93-73) davant els osonencs

Imatge del partit entre la UESC i el Vic B / Foto: Cugat Mèdia

Bàsquet

Publicat el 24/oct/22 per Joan Garcia

El primer equip masculí de la UESC ha guanyat (93-73) el Vic a la cinquena jornada del grup 3 de la Copa Catalunya de bàsquet. Els santcugatencs han edificat el triomf amb un excels Brian Amabilino amb 21 punts i amb accions individuals molt destacades. El conjunt de Gabi Payet ha assolit el màxim avantatge al final del tercer quart i l'ha mantingut per endur-se la victòria. Els vermell-i-negres ocupen la tercera posició i visiten el 5 de novembre la pista del Tarragona B, penúltim classificat.

Tot i la diferència final al marcador, la UESC ha suat per guanyar en un primer temps molt igualat amb un gran tir exterior vermell-i-negre, però una defensa tova amb un bon joc interior osonenc. El primer quart ha finalitzat amb un 21 a 23 per als visitants. En el segon quart, el Vic ha tingut un màxim avantatge de nou punts, però que la UESC ha reduït fins a imposar-se en el segon quart amb un 43-42 per marxar al descans.

A la represa, el guió ha canviat del tot. La UESC ha exercit de protagonista principal amb Brian Amabilino i Martí Cobera com a figures destacades. Avantatge de més de deu punts al tram final del tercer quart que s'ha anat ampliant amb el pas dels minuts fins a arribar al triomf final.