El Catalana Occident Torneig de Reis de la UESC: punt de retrobament formatiu i esportiu

La competició de bàsquet santcugatenca es consolida com un referent català formatiu

Bàsquet

Publicat el 5/gen/23 per Joan Garcia

La 8a edició del Catalana Occident Torneig de Reis ha exhibit el talent del bàsquet català infantil i preinfantil, tant masculí com femeni, a Sant Cugat sota l'organització de la UESC. Prop d'una cinquantena d'equips han demostrat el seu potencial agrupats per nivells durant tres dies de competició dividits entre el Pav 3 i el Pav 1 de la Rambla del Celler. La cita del bàsquet de base ha tornat després de dos anys d'absència per la pandèmia. El club santcugatenc també organitzarà una tómbola solidari que servirà per finançar projectes solidària de l'entitat.

El torneig santcugatenc s'ha consolidat com un dels referents del panorama català basquetbolístic. Conjunts vinguts d'arreu de Catalunya han exhibit talent i sobretot bon bàsquet amb partits de molt nivell i molta tensió competitiva. El Pav 3 ha acollit dos partits simultanis i on les correccions dels tècnics han estat una de les accions més repetides. Tot i ser un torneig de caire amistós, ningú vol perdre i també demostrar que les futures fornades del bàsquet català tenen un alt nivell.

Tot i la competitivitat, els guanyadors i guanyadores gaudeixen del triomf, però amb molt de respecte i esportivitat. Aquest és un dels objectius del torneig, la seva vessant formativa. Un dels organitzadors del torneig, David Rodríguez, assenyala que un dels valors del torneig és exhibir formació i competitivitat.

Tres dies intensos de bàsquet que deixen un bon record a tots els participants, viure el bàsquet de manera intensa i un bon presagi pel que resta de temporada. La UESC continua la seva aposta per aquest torneig que també demostra el treball de planter del club vermell-i-negre.







DECLARACIONS

David Rodríguez

Tornem a recuperar el torneig després de dos anys d'absència per la pandèmia.

Your browser doesn’t support HTML5 audio