La UESC certifica l'accés a la promoció d'ascens a Lliga EBA

Contundent victòria de l'UESC sobre el Sant Adrià (96-46) que els classifica per la lligueta d'ascens en perdre el Barberà el seu partit

Un moment del partit entre l'UESC i el Comodality - U.B. Sant Adrià / Foto: Cugat Mèdia

Bàsquet

Publicat el 13/mai/23 per Xavier Giménez

El primer equip masculí de la UESC certifica la classificació per a la fase d'ascens a Lliga EBA amb una contundent triomf (96-46) contra el Comodality - UB Sant Adrià. Aquest resultat juntament amb la derrota del Baricentro Barberà deixa matemàticament l'equip santcugatenc classificat, a falta d'una jornada per acabar la competició. L'entrenador de l'equip, Gabi Payet, ha destacat que l'equip s'ha mantingut lluitant a la part alta de la classificació durant tota la temporada i que han arribat molt bé al tram final.

El partit s'ha posat ràpidament de cara pels de Sant Cugat amb un parcial inicial de 13 a 3 en els primers cinc minuts de partit. Amb una defensa molt intensa l'UESC no ha deixat tirs fàcils i ha acabat el primer quart amb un premonitori 24 a 8.

El segon quart ha seguit amb la dinàmica del primer i amb un 9 a 0 ha encaminat un parcial que ha tancat la primera part amb els vermell i negre doblant en punts al rival, 42 a 21.

La segona meitat ha continuat amb la tònica de la primera i ha començat amb un parcial de 10 a 0 que ha tancat la porta a qualsevol intent de reacció dels de Sant Adrià, que tot i intentar una defensa zonal, una bona circulació de pilota dels de Gabi Payet ha aconseguit trobar espais i encadenar set triples que han fet acabar el tercer quart amb un clar 72 a 35.

En un últim quart de pur tràmit, i tot i l'àmplia diferència al marcador, els santcugatencs no han afluixat el ritme i han tancat el partit amb el 96 a 46 final.

En un partit molt coral de l'UESC ha destacat Talaveron com màxim anotador del partit amb 18 punts que ha estat ben acompanyat per Amabilino amb 16, Solivelles amb 15, i Busqueta i López amb 11.

DECLARACIONS

Gabi Payet

El partit mai esperes acabar amb aquestes diferències, i evidentment satisfets. Hem de seguir amb la constatació per treballar, ja que hem tingut una clara victòria, almenys entrant a l'últim quart. I molt contents estem treballant, final de temporada, arribem bé i és on volíem estar.