BÀSQUET: Els nervis condemnen a la UESC a la pista del líder, el Corbera, per 65 a 61

Bàsquet

Publicat el 10/abr/05 per Nuria Caldes

La UESC perd davant el líder de la categoria, el Corbera, per un ajustat 65 a 61. Tot i la derrota, els santcugatencs planten cara al rival i es mostren superiors en molts moments del matx. Als darrers minuts, els nervis dels vermell-i-negres desencadenen la desfeta. Aquesta és la segona derrota consecutiva dels santcugatencs.

La UESC va estar apunt de guanyar al líder de la categoria, el Corbera, però els nervis dels santcugatencs no ho van permetre. Amb el resultat de 65 a 61, els de David Lizano van fer una bona primera meitat. Escoltem la valoració d'aquests primers dos quarts del delegat de l'equip, Xavi Salvat.

Xavi Salvat

El primer quart vam quedar empatats a tretze i va ser en el segon on ens vam imposar fins arribar al descans amb un avantatge de cinc punts

Els jugadors de la UESC van arribar al descans amb un avantatge de 5 punts. A la segona meitat, però, es van desinflar i van permetre la desfeta final. Així ho explica Salvat.

Xavi Salvat

El tercer quart vam permetre que ens fessin un parcial de zero a dotze i ja en l'últim temps els nervis no van deixar que guanyéssim

A falta d'un minut pel final del matx els jugadors vermell-i-negres van poder col·locar-se a dos punts del Corbera, però un parell de jugades desafortunades van provocar la derrota. El resultat final va ser de 65 a 61.
I de cara la setmana que ve, la UESC rep a un altre equip de la part alta, en aquest cas el Mollet, que es troba en quarta posició amb tres victòries més que els vermell-i-negres. Els santcugatencs buscaran la victòria per assegurar-se la permanència. Recordem que falten quatre jornades perquè acabi el campionat. El partit es disputarà dissabte vinent a les set del vespre a la sala escolar.