Important victòria de la UESC davant l'últim classificat

Bàsquet

Publicat el 26/feb/06 per Anna Tomàs

La UESC guanya al JAC Sants per 57 a 36. Els locals derroten a l'últim equip de la classificació amb gran audàcia i nivell de joc. El rival abusa del joc interior però sense èxit. Després d'aquesta victòria, els vermell-i-negres continuen vuitens a la classificació.

Superioritat tècnica dels santcugatencs davant un rival més veterà i amb més dificultats per mantenir una constant estratègia en atac. Els locals van posseir la pilota en més ocasions que el rival i amb més èxit.

El matx va començar força igualat entre tots dos equips, però sense dificultats, els locals van començar a separar-se en el marcador i mostrar la seva superioritat tècnica.

Els barcelonins van començar a abusar del joc interior, però sense èxit. La UESC els responia amb una bona defensa, que els va portar a aconseguir un segon parcial de 15 a 10 punts. Durant aquest segon quart en Xavi Pernàs, base de l'equip, es va lesionar en el turmell, però sense conseqüències greus.

A la represa, amb un marcador de 31 a 19 a favor de l'equip local, els de David Lizano van començar a adormir-se, alhora que mostrava simptomes d'esgotament físic. Fet que es va reflectir en la dinàmica del joc, però sense perjudicar-los. Els vermell-i-negres continuaven avançant en el marcador.

Xavi Pernas, base de l'equip, fa una valoració breu del rival. Un JAC Sants estancat en atac i físicament inferior que l'equip local.

-TALL

El pròxim compromís de lliga és davant l'AESE, avantpenúltim de la classificació, empatat amb el Sant Andreu i el Ciutat Vella amb tan sols 5 partits guanyats.

El base Xavi Pernàs fa una previsió de les dificultats del proper partit.

-TALL

Els locals es desplaçaran a la pista de, l'AESE, per competir dissabte que ve a les set de la tarda.