20 equips de la UESC en el seu 20è aniversari

Bàsquet

Publicat el 18/set/06 per Joan Garcia

Un total de 20 equips formen la UESC de bàsquet per aquesta temporada, xifra que coincideix amb el 20è aniversari de l'entitat. La principal novetat d'aquest any són els 3 equips nous que tindrà el Club. Dos d'ells de la nova escola d'infantils i un altre de veterans. El president del club, Valentí Feixas, destaca a la presentació dels conjunts que l'estructura tècnica de l'entitat està més que consolidada.

Com ja és habitual, abans de l'inici de temporada, la secció de bàsquet de la UESC es presenta davant la seva afició en uny any màgic per a l'entitat ja que cumpleix 20 anys de la seva existència. A més a més, i com a fet anècdotic, enguany el club tindrà 20 conjunts, el darrer es va formar dissabte i és de veterans. A l'acte de presentació, el president del club, Valentí Feixas, va avançar que tots els equips de l'entitat, inclòs la gran novetat, l'escola de pre-infantils, tindran espònsor. A banda d'aquest tema, Feixas explicava els dos objectius que es marquen cada temporada.

Valentí Feixas

Tots els nens i nenes han de jugar a bàsquet a Sant Cugat, per això està la UESC


En el torn de parlaments, Lluís Recoder va encoratjar als jugadors a fer una bona temporada i també a ser respectuosos amb els rivals. Lluís Recoder.

Lluís Recoder

Tots els jugadors heu d'estar animats per iniciar la temporada amb ànims


Com a fi de festa, el primer equip de la UESC va iniciar la temporada amb triomf davant l'Esparraguera.