La UESC no pot amb l'Olesa

Bàsquet

Publicat el 18/mar/07 per Oliver F Dominguez

La UESC de bàsquet s'enfonsa davant l'avantpenúltim classificat, l'Olesa B, i cau per 82 a 89. La sorprenent derrota trenca la ratxa de victòries de l'equip santcugatenc i li complica considerablement les possibilitats d'ascens.

La UESC perd davant un rival teòricament inferior. L'Olesa "B" arriba molt mentalitzat per lluitar fins al final, ja que corre el risc de perdre la categoria. El partit comença amb un ritme ofensiu d'intercanvi de cistelles i el 1er quart acaba 22-24. Al segon, la UESC es retroba amb si mateixa i s'imposa per 25-13, arribant al descans 10 punts amunt.

La segona part és totalment visitant: el 3er quart se l'emporta l'Olesa per 17-21. Però encara els de David Lizano aconsegueixen mantenir el partit sota control. Tot canvia a falta de 4 minuts per acabar el partit, quan la UESC guanya de 10. A partir d'aleshores, els locals pateixen un daltabaix i el parcial dels últims minuts és de 4-21, l'últim quart finalitrza 18-31.

L'Olesa es mostra molt motivat al llarg de tot el partit i es recolza en l'encert exterior de José Galvete, ex de la UESC, i de Félix López. Pels vermell-i-negres, Ferran Arús anota 22 punts i captura 8 rebots, però no aconsegueix evitar la derrota del seu equip.

L'arbitratge del partit és molt polèmic tal i com explica el capità santcugatenc Dani Salvat.

Dani Salvat

El tema de faltes no ens va deixar jugar com sabem i molts jugadors van estar molta segona asseguts a la banqueta i això va ser un hàndicap

La UESC pateix durant tot el partit amb les baixes a la zona de Manu Grosse i César Ruano, que s'espera que torni la setmana vinent. Per accentuar les carències interiors locals, l'Olesa va jugar amb pívots del primer equip que juga a la Lliga EBA, amb la qual cosa el rebot sempre era favorable als visitants i van treure partit anotant de segones i terceres opcions.

La UESC, que és un equip amb una defensa de ferro, ha rebut 95 i 89 punts davant rivals de la zona baixa en els dos últims partits. Salvat resta importància a aquest fet i afirma que es deu a circumstàncies com les baixes i l'encert rival.

Dani Salvat

A Andorra van estar molt encertats. És difícil defensa exteriors que la fiquen de 9 metres. És enganyós per això. Ahir vam tenir un hàndicap a nivell interior.

Ara l'equip es troba a dues victòries del líder, el Tàrrega, i a una del grup de 4 equips que estan en segona posició. El següent partit serà, precismanet, a la pista d'un d'aquests quatre, el Barberà