Deixant la cua enrera

Bàsquet

Publicat el 2/mar/08 per Victor Sancho

La UESC guanya a l'Alella per 68 a 60 i suma la tercera victòra consecutiva. Amb el triomf, els santcugatencs segueixen amb una bona dinàmica de resultats que permet anar oblidant les posicions de cua de la classificació.

La tercera victòria consecutiva de la UESC col·loca als homes de Manel Blanco en una dinàmica molt positiva. Després d'un inici de temporada una mica dubitativa, amb molts problemes com a local, els santcugatencs han aconseguit refer-se en una segona volta on jugar a la Rambla de Celler no està sent incompatible amb la victòria. Si a això s'afegeix que l'equip continua donant la cara quan juga com a visitant, aconseguint victòries contra rivals superiors, el balanç d'aquesta segona volta es molt bo. És més: el balanç de victòries i derrotes és positiu per primera vegada a la temporada.

Aquesta jornada la tradicional pista de la UESC, el PAV-1, ha estat substituïda pel PAV-2 per la celebració dels mundials de balls de saló. No ha estat cap problema per aconseguir una treballada victòria contra l'Alella, un dels cuers de Copa Catalunya, per 68 a 60. Tot i això, els 8 punts de diferència entre els dos conjunts mostren la igualtat del matx, on un error dels vermel-i-negres hagués estat clau per decantar la balança cap al contrari.

Una victòria que unida a les de jornades anteriors estan donant molta confiança als homes de Manel Blanco, que ja veuen la permanència en Copa Catalunya com un objectiu a tocar. Queda encara molta competició, però els vermell-i-negres sembla que han aconseguit tocar les tecles que desafinaven a principi de temporada. Una dinàmica positiva que ha de continuar la propera jornada en el derbi contra el Rubí per consolidar la novena plaça.