La UESC aconsegueix una victòria que trenca la ratxa negativa

Bàsquet

Publicat el 15/oct/08 per Eric Jimenez

El sènior femení de la UESC ha guanyat el primer partit de la lliga de 2ª Catalana davant el Sant Andreu per 10 punts (52 a 42). Les vermell-i-negres, capitanejades per una gran Alba Gómez, sumen els primers punts de la temporada i encaren amb optimisme el partit davant el líder, les noies del Lluisos de Gràcia.

Les noies de Pablo Moreno van fer un bon partit, amb molta intensitat en defensa, factor clau per doblegar l'equip rival, el Sant Andreu, que fins arribar a la Sala Escolar havia guanyat els dos partits disputats. Les vermell-i-negres, capitanejades per la base Alba Gómez (21 punts, 4 triples) van saber defensar fort i sortir al contraatac. Segons Pablo Moreno, el tècnic vermell-i-negre, aquesta ha estat la principal diferència amb els dos primers partits.


Pablo Moreno

L'agressivitat en defensa ha estat clau. Hem pressionat més i hem pogut pujar al contraatac

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La propera cita és contra el líder, els Lluïsos de Gràcia. Les barcelonines han guanyat els tres partits que han disputat fins el moment amb uns resultats espectaculars. Tot i això, les vermell-i-negres confien doblegar-les i aconseguir la segona victòria consecutiva.