Continuen sense guanyar

Bàsquet

Publicat el 19/oct/08 per Joan Garcia

La UESC cau derrotada per 83 a 96 davant del Sant Josep a la cinquena jornada de la Copa Catalunya de bàsquet. Els de David Lizano milloren, però continuen sense guanyar cap partit.

Passen les jornades i l'equip santcugatenc millora en el seu joc, però no aconsegueix guanyar. El partit d'aquesta jornada era propici pel triomf ja que a falta de cinc minuts pel final, la UESC dominava per cinc punts de diferència. Els darrers quatre minuts han estat fatídics pels locals que rebien un parcial en contra de disset punts i situaven el 83 a 96 final pel Sant Josep. Escoltem el jugador de la UESC, Xavier Pernas.

Xavi Pernas

Hem millorat el joc i esperem assollir el primer triomf ben aviat

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Els santcugatencs tindran una nova oportunitat d'aconseguir el primer triomf a la lliga a la pista del Sant Andreu de Natzaret. De moment els de David Lizano són els cuers de la Copa Catalunya, tot i que s'han enfrontat a conjunts que optaran a l'ascens de categoria.